Over mij …

Mijn naam is Iris Rosenboom, inmiddels IRISROOS ;). Zevenentwintig jaar geleden geboren in Utrecht, opgegroeid in Roosendaal en nu gelukkig in mijn huisje in Breda.

Als klein meisje verknipte ik het haar van de barbiepoppen om er een creatief kapsel van te maken. Op de middelbare school maakte ik van mijn schrift figuren en huisjes in plaats van belangrijke aantekeningen. Een creatief brein, daar moest ik wat mee doen!

Ik besloot een interieuropleiding te volgen aan het Hout en Meubilerings College te Rotterdam. Tijdens mijn laatste stage ben ik bij Omroep Brabant TV in Eindhoven beland, waarbij mijn belangstelling voor televisie en beeld is gegroeid van interesse naar uitgesproken passie. Na mijn stage werd ik direct als freelancer gevraagd en heb ik een aantal jaren diverse programma’s mogen maken. Ik begon met redactiewerk maar al gauw kreeg ik de kans eigen items te regisseren en te monteren.

Door Omroep Brabant en mijn liefde voor fotografie creëerde ik er een nieuwe passie bij; filmen.

Van een persoon een echt verhaal maken, stilstaand of bewegend. Ik vind het een van de mooiste dingen die er zijn. Het visualiseren van datgene dat ik samen met jou in mijn hoofd heb.

Inmiddels is IRISROOS geboren. Ik voer voor verschillende opdrachtgevers op freelance basis mijn kwaliteiten en creativiteit door in de media. Maar ook produceer ik inmiddels mijn eigen foto en video producties.

”Ik probeer zoveel mogelijk vanuit mijn hart te leven, maar mijn werk gaat 200% altijd vanuit mijn hart. Met respect voor hoe jij bent en hoe jij het voor ogen hebt, zo puur mogelijk. Gewoon, omdat iedereen mooi is zoals hij of zij is :)”.

In mijn vrije tijd omring ik me graag met fijne mensen om te genieten, hou ik van mooie reizen maken, loop ik graag buiten met de wind door mijn haren en kan ik oneindig drop en sushi eten. En chocola. Nou ja, eigenlijk kan ik alles wel oneindig eten. En kan ik dat eigenlijk ook wel als een vrijetijdsbesteding noemen ;).

Wie weet zien we elkaar gauw, ik kijk er in ieder geval naar uit.

Iris

Menu