Werkwijze


Eigenlijk is mijn werkwijze heel simpel; het is mijn
visie.

En mijn visie luidt 'ben wie jij bent want dan ben je op je allermooist in beeld'. Aan mijn klanten geef ik dan ook altijd bij voorbaat al mee dat ik er 'niet ben' wanneer we de foto's gaan maken. Lach, dans, beweeg of huil maar ben jezelf en dan komen de mooiste plaatjes vanzelf...

Aanmoedigingen als 'hand onder je kin' of statische aanwijzingen zijn er bij mij dus niet te vinden. Ik zal rustig aanwezig zijn op de achtergrond en de momenten laten gebeuren. Hoogstens hoor je het klik geluidje van mijn camera of af en toe een lach van vrolijkheid ;-).

ALS VIDEOGRAAF:

Film en regisseer ik tegelijk. En kun jij mij bij de regie natuurlijk helpen want ik wil dat jou wensen in vervulling gaan dus vul aan waar nodig. Ik ben een teamplayer en werk graag samen.

Wij zullen eerst samen een aantal keer rond de tafel gaan voor een plan waarna ik een korte verhaallijn zal schrijven (denk aan locatie, uitstraling, sfeer etc). De dag van het filmen breekt aan en vervolgens zullen we daarna nog kort bespreken of er wijzigingen nodig zijn voor de editing. Tijdens de montage zullen we nauw in contact blijven over wat de wensen zijn in de video. Uiteindelijk lever ik de video aan op de website, een vimeo account, een DVD en USB-stick.

ALS FOTOGRAAF:

Fotografeer ik jou zoals je bent en laten we de dag of het moment gaan zoals het gaat. Natuurlijk pas ik me aan jouw wensen aan dus gaan we een zakelijke klus aan zullen we ook uit zakelijk oogpunt foto's creëren. En heb je speciale wensen bijvoorbeeld van buikfoto's als je zwanger bent? Ook daar zullen van te voren contact over hebben en samen een plannetje maken om zo mooi mogelijke foto's te maken qua locatie en sfeer.

De foto's krijg je, afhankelijk van het gekozen pakket, aangeleverd op jouw persoonlijke website die ik voor je maak waarvan je de foto's op de hoogste kwaliteit kunt downloaden maar ook kunt doorsturen naar vrienden en familie. Geheel privacywaardig want je krijgt van mij je persoonlijke inlog zodat alleen jij en de mensen waarmee je ze wilt delen kunt zien. Mocht je een uitgebreider pakket hebben gekozen krijg je de foto's ook op USB-stick aangeleverd en/of krijg je er nog een aantal afdrukken bij.

ALS ONTWERPER:

Ga ik samen met jou rond te tafel om te bespreken want de wensen voor het kaartje zijn waarna ik drie ontwerpen maak waar jullie uiteindlijk een definitieve stijl kunnen kiezen en deze verder zal uitwerken. Wel is dit natuurlijk afhankelijk van de wensen van het kaartje of er bijvoorbeeld een foto wordt toegevoegd. Maar een ding is zeker; jouw wensen komen uiteindelijk op het kaartje :-).

Menu