Op maat je eigen video

Een verhaal in beeld brengen. Of het nu je mooiste dag, een bijzondere gebeurtenis, een product of je bedrijf is, ik breng het graag in beeld. Van creatieve ideeen en het bedenken van de locatie tot het filmen en de montage ervan. Een video geheel naar wens.

Het samen bedenken van de verhaallijn en locaties zodat ik de gehele productie van top tot teen kan verzorgen vind ik fantastisch om te doen. Zo personaliseren we samen een filmpje op maat.

Fashion

VOOR WILDONES, EEN NIEUWE KINDERMODE EN INTERIEUR WEBSHOP MAAKTE IK EEN MOODVIDEO. EEN VIDEO VOOR OP DE WEBSITE, DE BLOG, MAAR OOK ZODAT SELINE (EIGENARESSE WWW.WILDONES.NL) DE VIDEO KAN UITSTUREN AAN HAAR KLANTEN EN DE MERKEN ALS PERSBERICHT. NA EEN INTENSIEVE BRAINSTORM ONTSTOND HET IDEE 'PARTY LIKE LITTLE WILDONES'.

Tijdens DE DRAAIDAG MAAKTEN WE ER EEN ONVERGETELIJK FEESTJE VAN. DE INDUSTRIELE UITSTRALING VAN DE OUDE FABRIEK, DE KNAPPE KIDS EN NATUURLIJK DE PRACHTIGE KLEDING ZORGDEN VOOR EEN ONVERGETELIJKE MIDDAG MET ALS RESULTAAT DEZE VIDEO. MET SPECIALE DANK AAN KARLIJN GOBBENS, ZIJ VERZORGDE DE FOTOGRAFIE.

Bruiloft

DE MOOISTE EN BIJZONDERSTE DAG VAN DIRK & DANIQUE MOCHT IK ALS VIDEOGRAAF VASTLEGGEN. EEN PRACHTIGE DAG MET EEN LACH EN TRAAN. HET ZONNETJE SCHEEN, EN HARD OOK. MET BIJNA VIJVENDERTIG GRADEN GAVEN ZIJ ELKAAR HET JA-WOORD. MET AL HUN LIEVE FAMILIE, VRIENDEN EN COLLEGA'S ALS GETUIGEN. 

DIRK EN DANIQUE HEBBEN INMIDDELS EEN SPECIALE PLEK IN MIJN HART. NIET ALLEEN HUN BRUILOFT MOCHT IK VASTLEGGEN MAAR OOK DE ZWANGERSCHAP EN DE GEBOORTEFOTO'S WAREN AAN MIJ DE EER. HET GEEFT EEN SPECIALE BAND WANNEER JE OP ZULKE INTIEME MOMENTEN UIT IEMAND ZIJN LEVEN ERBIJ MAG EN KAN ZIJN.

Showreel

MIJN OMROEP BRABANT PERIODE. DE PERIODE DIE MIJN HART VOOR FILM, BEWEGEND BEELD EN TELEVISIE EEN SPRONGETJE LIET MAKEN. DE PERIODE WAARIN IK COLLEGA'S IN MIJN HART SLOOT WAAR IK NOG STEEDS OP FREELANCE BASIS HEEL PRETTIG MEE SAMENWERK.

DIT IS HET BEDRIJF WAAR IK KANSEN KREEG EN HET BEDRIJF WAT MIJ LIET GROEIEN. WAT IN EERSTE INSTANTIE EEN STAGE TOT DECOR BOUWER MOEST WORDEN VANUIT HET HOUT- EN MEUBILERINGSCOLLEGE WERD BINNEN EEN WEEK AL EEN TV-MAAKSTER STAGE. NA DRIE DAGEN STOND IK MET TRILLENDE BENEN EEN ITEM TE DRAAIEN MET CAMERA PLOEG OP DE AMSTERDAM FASHIONWEEK EN NA DRIE MAANDEN STAGE WAS IK FREELANCE IN DIENST ALS JA, JA ALS WAT. MANUSJE VAN ALLES. WANT IK ZAT IN DE REDACTIE, REGISSEERDE EIGEN ITEMS EN MONTEERDE ZE SAMEN IN DE EDITING. HIER LEERDE IK WAT IK NU KAN :-)

Fashion

VOOR HET MODE MERK CLAESEN'S KREEG IK DE KANS MIJN EERSTE MODE MOOD VIDEO TE MAKEN. IK STELDE VOOR OM EEN DAGJE MEE TE DRAAIEN TIJDENS DE FOTOSHOOT VAN DE NIEUWE WINTERCOLLECTIE ZODAT IK DAAR EEN FILMPJE VAN KON MAKEN MET BEELDEN GEWOON ZOALS DE KINDEREN IN DE NIEUWE KLEDING ZIJN. MET DIT ALS RESULTAAT.

Menu